נוטינקס הציגה את דו"ח הרבעון עם רווחים של 13%

חברת הענן ההיברדי פרסמה את הדו"ח הרבעון, לפי הדו"ח החברה רשמה רווח בגובה של 1.58 מיליון דולר שהם עלייה של 13%

נוטניקס המובילה בתחום הענן ההיברידי וריבוי עננים, פרסמה הבוקר (שלישי) את התוצאות הכספיות של החברה לרבעון הרביעי ולשנה הפיסקלית 2022. לפי פרסומי החברה ההכנסות בשנה הפיסקלית הגיעו לסך של 1.58 מיליארד דולר, עליה של 13% בהשוואה לשנה שעברה. בנוסף לכך חיובי ACV צמחו ב- 27% ל- 756.3 מיליון דולר בהשוואה ל- 594.3 מיליון דולר. ה- ARR צמח בשיעור של 37% ל- 1.2 מיליארד דולר בהשוואה ל- 878.7 מיליון דולר בשנה שעברה.

כמו כן במהלך הרבעון הרביעי השיגה נוטניקס היקף מכירות של 385 מיליון דולר. 620 מותגים חדשים הצטרפו למערך הלקוחות של החברה במהלך הרבעון. חיובי ACV (ערך חוזים שנתי) במהלך הרבעון צמחו ב- 10% ל- 193.2 מיליון דולר בהשוואה ל- 176.3 מיליון דולר בשנה שעברה.

"הרבעון הרביעי שלנו חתם שנת כספים שהראתה בשורה התחתונה שיפור חזק משנה לשנה", אמר רג'יב רמאסוואמי, נשיא ומנכ"ל Nutanix. "השנה הפיסקאלית 2022, היתה שנה חשובה בהדגמת היתרונות ארוכי הטווח כתוצאה של המעבר למודל עסקי מבוסס מנויים. אנו מצפים שהיתרונות הללו יצטברו עוד יותר בשנים הקרובות ככל שהחידושים יהפכו לנתח גדול יותר בעסק שלנו".