Freedom to Build - Cupcakes

Cloud Builders Wanted

Vraag uw persoonlijke Enterprise Cloud Builders kit aan.

Bereidt uzelf voor voor het bouwen van een infrastructuur die de flexibiliteit en eenvoud van de Public Cloud combineert met de security, management en voorspelbaarheid van een Private Cloud.

Accepteer een kort telefonisch gesprek van maximaal 20 minuten met iemand van ons team en ontvang uw persoonlijke Cloud Builders kit.

Uw Cloud Builders pakket bevat:

ENTERPRISE CLOUD FOR DUMMIES

Uw blauwdruk voor succes

BACKPACK

Een functionele, maar trendy toolbox

BOUWSTENEN

Voor het bouwen van een kleurrijk Cloud prototype

THERMOSBEKER

Blijf gehydrateerd onder alle bouwomstandigheden

Vraag uw pakket aan *

Nutanix hecht veel waarde aan uw privacy. Uw email adres zal slechts gebruikt worden voor de nodige informatie die u heeft aangevraagd en kan worden gebruikt om nieuwe updates rondom Nutanix met u te delen. Uiteraard kunt u zich hiervoor altijd uitschrijven. Voor meer informatie raadpleeg onze Privacy Policy.

* Om gebruik te maken van dit aanbod dient u werkzaam te zijn als IT-professional en ouder te zijn dan 18 jaar. Wij hanteren een limiet van 1 aanvraag per persoon. Alle door u verstrekte informatie dient correct en actueel te zijn. Registranten mogen geen bedrijfs-, organisatie-, lokale, landelijke of internationale wetten & regelgeving overtreden. Nutanix behoudt zich het recht voor om niet volledige of vermoedelijk valse aanvragen af te wijzen en/of dit aanbod te beëindigen. Aabod is geldig zolang de voorraad strekt.